Paviršių valymas restoranuose ir maitinimo paslaugų įstaigose

Pasirūpinkite, kad paviršiai būtų švarūs ir saugūs

Norint sukurti saugią ir higienišką aplinką, svarbu, kad restoranai ir maitinimo įstaigos turėtų kontrolinius sąrašus, atitinkančius įprastas valymo ir dezinfekavimo rekomendacijas, skirtas dažnai liečiamiems paviršiams ir su maistu liečiamiems paviršiams, įskaitant:

  

Tarnybinės patalpos
durų rankenos, šviestuvų jungikliai, dozatoriai, paviršiai, kurie liečiasi su maistu, rankomis liečiami paviršiai, plautuvių maišytuvai ir rankenėlės bei reikmenys.

Svečių salė
durų rankenos, šviestuvų jungikliai, dozatoriai, apsauginiai skydai, meniu, stalai ir kėdės, stalviršiai, prekystaliai ir registracijos / kreditinių kortelių aparatai. 
 
Higieninės patalpos
durų rankenos, šviestuvų jungikliai, dozatoriai, praustuvų maišytuvai ir rankenėlės, tualeto sėdynės ir vandens nuleidimo mygtukai.
 
Sukurkite aiškius protokolus savo restorano ir maitinimo paslaugų įstaigos darbuotojams, kurių jie laikysis ir planuos dažną valymą.