Pasirūpinkite, kad maisto pateikimas išsinešti ir pristatymas būtų saugesni

Pasirūpinkite, kad maisto pateikimas išsinešti ir pristatymas būtų saugesni

Jūsų vadovas, kaip žingsnis po žingsnio pasirūpinti higiena ne patalpose

Valgymas ne patalpose tampa vis svarbesne maisto pramonės dalimi – šią tendenciją sustiprino 2020 m. įvykiai. Vartotojai maistą ir gėrimus vis dažniau išsineša, išsiveža ar užsisako į namus. Išaugus klientų lūkesčiams dėl higienos operatoriai turi užtikrinti higienišką patirtį ir aiškiai informuoti svečius apie savo veiksmus.


Skaitykite apie mūsų 4 žingsnių procesą, kaip užtikrinti higieną svečiams valgant ne restorano patalpose.

Pasirūpinkite virtuvės ir darbuotojų higiena

Visose svarbiausiose vietose iškabinkite plakatus, primenančius darbuotojams, kaip ir kada plautis rankas

Pasirūpinkite išsinešamo maisto maišeliais

Individualizuokite higienos reikmenis – servetėles, dezinfekuojančias servetėles ir saugius maišelius

Pasirūpinkite maisto paėmimo vieta

Naudokite ženklus svečiams ir maisto kurjeriams nukreipti

Pasirūpinkite pristatymu

Maisto kurjerius aprūpinkite dezinfekantais ir šluostėmis, kad jie kelyje galėtų laikytis higienos

Priemonės, padedančios pasirūpinti higiena

Priemonėmis

Rekomenduojami produktai