Keturi žmonės, dirbantys restorano virtuvėje

Identifikuokite laiko vagis ir optimizuokite restorano veiklos efektyvumą.

Darbas restorane yra įdomus ir reikalauja tempo, tačiau gali greitai sukelti stresą. Gali būti išties sunku suvaldyti kasdienį spaudimą ir užtikrinti puikų klientų aptarnavimą. Jei esate restorano vadovas, jūs ir jūsų darbuotojai kasdien patenkate į situacijas, kai trūksta laiko. Laikas yra pinigai, o laiko vagys slepiasi visur. 

 

Kas yra laiko vagis? Laiko vagis yra tai, kas reikalauja daug laiko ir daro neigiamą poveikį produktyvumui. Pašalinę laiko vagis, galite pagerinti efektyvumą ir sumažinti spaudimą darbuotojams. Kad tai padarytumėte, pirmiausia turite rasti, tada identifikuoti ir galiausiai pašalinti laiko vagis savo darbuotojų darbe.


Skaitykite išsamiau apie įprastus laiko vagis ir kaip jų išvengti

TimeThieves_800x500.jpg  


Įprasti laiko vagys restoranuose ir kaip jų išvengti

Mūsų klientai savo veikloje pastebi kelių tipų laiko vagis, kurių galima lengvai išvengti. Apžvelgę savo restoraną, galbūt ir jūs pastebėsite vieną ar kelis tokius veiksnius.

Rekomenduojami produktai