EasyCube_connected-cleaning.jpg

„Essity“ laimėjo du prestižinius apdovanojimus

2018/11/17

Vakar vakare buvo paskelbti Europos valymo ir higienos apdovanojimų laimėtojai – „Essity“ gavo du prestižinius apdovanojimus: „Geriausia tvarumo praktika“ ir „Metų technologinė inovacija“.

Visoje Europoje profesionaliame valymo paslaugų sektoriuje dirba milijonai žmonių, šis sektorius labai svarbus higienos, gerovės, įvaizdžio ir pasitenkinimo darbu atžvilgiu. Apdovanojimu siekiama įvertinti ir pripažinti meistriškumo standartus visose srityse ir visuose lygmenyse – darbuotojų politikos, santykių su klientais, tvarumo, inovacijų ir veiklos srities standartų.

Komisija pripažino geriausiais segmente mūsų bendrovės įsipareigojimus ir veiklą siekiant žmonių gerovės, laikantis principo „padaryti daugiau naudojant mažiau“ ir užtikrinant apykaitinį medžiagų judėjimą. „Tork EasyCube“ išrinktas laimėtoju, nes dėl naujosios „IoT“ platformos, klientų įžvalgų ir pasitvirtinusios vertės klientams „Tork EasyCube“, kaip inovacija, skatina toliau kurti kitas inovacijas.

„Šie abu apdovanojimai rodo, kaip „Tork“ tvarumo siekis padeda klientams vykdyti apykaitinio medžiagų judėjimo, atliekų mažinimo bei jų darbuotojų ir klientų gerovės didinimo tikslus. Savo siekį su „IoT“ priemonėmis pirmauti profesionalios higienos srityje galėsime įgyvendinti tik tuomet, jei rūpinsimės verte klientams ir jų sėkme, o savo pasiūlymą nuolat apnaujinsime,“ – teigia „Essity“ profesionalios higienos sprendimų prezidentas Don Lewis.

Kai kuriose Europos šalyse teikiama paslauga „Tork PaperCircle™“ leidžia klientams sumažinti jų poveikį aplinkai surenkant ir vietoje perdirbant panaudotus popierinius rankšluosčius į naujus higieninio popieriaus produktus. Rezultatas – 40 proc. mažesnė anglies dioksido emisija palyginus su dabartiniais atliekų šalinimo sprendimais*.

Kai kiti panašūs sprendimai dar yra beta versijos, „Tork EasyCube“ paslauga jau naudojasi daugiau nei 100 klientų – tarp jų tokios gausiai lankomos vietos, kaip pramogų parkai ir prekybos centrai, oro uostai ir biurų pastatai. Remiantis apibendrintais duomenimis ir šių klientų įžvalgomis, „Essity“ aiškiai demonstruoja puikius rezultatus – 24 proc. mažiau valymo ciklų, 20 proc. mažiau valymo valandų, geresnė valymo kokybė ir labiau patenkinti darbuotojai.

Apie Europos valymo ir higienos apdovanojimus 2018
Pagrindinis Europos valymo žurnalo (angl. European Cleaning Journal (ECJ)), vienintelio europinio valymo sektoriaus leidinio, tikslas yra skatinti siekti aukščiausių profesinių standartų pagerbiant ir įvertinant geriausias šios srities įmones Europos valymo ir higienos apdovanojimais.

* 2017 m. atliktos būvio ciklo analizės rezultatai, patvirtinti IVL, Švedijos tyrimų instituto, atsižvelgus į išvengtus procesus.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės:
Henrik Sjöström, ryšių su žiniasklaida vadovas, +46 727 15 77 85, henrik.sjostrom@essity.com

Apie „Tork“
Su „Tork“ prekės ženklu siūlomi profesionalūs higienos produktai ir paslaugos klientams visame pasaulyje – nuo restoranų ir sveikatos priežiūros įstaigų iki biurų, mokyklų ir pramonės įmonių. Mūsų produktų asortimentą sudaro dozatoriai, popieriniai rankšluosčiai, tualetinis popierius, muilas, servetėlės, šluostės, taip pat duomenų analize pagrįstų valymo sistemų programinė įranga . Dėl gero higienos reikalavimų supratimo, funkcionalių sprendimų ir tvarumo „Tork“ tapo rinkos lyderiu. „Tork“ yra pasaulinis „Essity“ prekių ženklas ir patikimas savo klientų partneris daugiau kaip 110 šalių. Daugiau informacijos apie „Tork“ naujienas ir inovacijas pateikiama www.tork.lt

Straipsnis