Essity_logo_original.jpg

Jus sveikina „Essity“!

2017/06/14

SCA, gaminanti „Tork“ prekės ženklo gaminius, bus padalyta į dvi atskiras bendroves, sveikatos ir higienos prekių verslu užsiims bendrovė „Essity“. Džiaugiamės, galėdami pranešti, kad birželio 15 d. „Essity“ buvo įtraukta į Stokholmo „Nasdaq“ sąrašus ir taip buvo užbaigtas paskutinis etapas atskiriant SCA sveikatos ir higienos verslą nuo miškininkystės verslo.

Mūsų prekių ženklai išliks, taip pat išlaikysime savo prekybos, klientų aptarnavimo ir pagalbos personalą. Visų gaminių, kuriuos iš mūsų perkate, numeriai, ekologiškumą žyminčios etiketės ir kokybė nepasikeis. Informuosime jus, jei įvyks bet kokių jums įtakos turinčių pokyčių.

„Essity“, kaip ir SCA, išliks būdingos nepralenkiamos naujovės, tvari veikla, patikimi gaminiai ir išskirtinį aptarnavimą teikiantys darbuotojai. Tikimės ir toliau bendradarbiauti su jumis, jūsų klientais ir vartotojais.

Daugiau informacijos rasite www.essity.com