Washing-hands_420701_orginal.jpg

Švarios rankos – svarbiausia norint būti sveikiems

2018/07/13

Gera higiena gali sumažinti dėl ligos praleistų dienų kiekį, padaryti įspūdį lankytojams, padidinti darbuotojų pasitikėjimą ir prisidėti prie sėkmingo verslo

Kuo daugiau laiko žmonės praleidžia ne namie, tuo svarbesni odos priežiūros sprendimai. Higieninės patalpos atspindi įmonės vertybes ir gali ilgam palikti įspūdį svečiams, o odos priežiūros sprendimai turi daugiausia įtakos lankytojų patirčiai. Siūlydami visą „Tork Skincare“ produktų asortimentą galime padėti savo klientams išsirinkti  jų higieninėms patalpoms tinkamą rankų higienos sprendimą. Mūsų „Tork Skincare“ pasiūlymas apima odos priežiūros produktų ir dozatorių asortimentą įvairioms higieninėms patalpoms.

Odos priežiūros priemonės yra išbandytos dermatologiškai, jos yra saugios vartotojams ir mažina alerginių reakcijų riziką. Stengiamės daryti kuo mažesnį poveikį aplinkai, todėl daugelis mūsų užpildų tenkina griežtus ES ekologinio ženklo arba Šiaurės šalių „Gulbės“ ženklo reikalavimus.
HygieneStand_4K_Rez.jpgMūsų „Red Dot“ dizaino apdovanojimų pelniusių dozatorių asortimentas tinka įvairioms patalpoms, o sertifikuotos lengvai naudojamų produktų sistemos padeda svečiams patogiai nusiplauti rankas. Siūlome sandariai uždarytus užpildus visada naujame butelyje su nauja pompa, o mūsų muilo švara yra apsaugota nuo pagaminimo iki galutinio vartojimo.

Geresnė rankų higiena yra bene paprasčiausias ir veiksmingiausias būdas pagerinti darbuotojų, lankytojų ir svečių sveikatą. Daugėjant bendrai naudojamų darbo vietų ir biurų, kuriuose skatinamas bendradarbiavimas, 60 % atviro plano biurų darbuotojų tvirtina, kad jiems rūpi higiena, ypač kai tyrimai rodo, jog 42 % darbuotojų yra ėję į darbą sirgdami*.

Pabrėžkite higienos svarbą savo veikloje ir pasirūpinkite savo darbuotojų gerove.

Naudingos nuorodos:

* 2013 m. „SCA“ / „BuzzBack“ tyrimas JK, JAV, Prancūzijoje ir Vokietijoje