Pasaulis už stiklinės sienos

Mažai kur kitur taikomi tokie griežti higienos reikalavimai kaip aukštos klasės restoranų virtuvėje. „SCA“ didžiuojasi tuo, kad vienam žinomiausių pasaulio restoranų – „Geranium“ restoranui Kopenhagoje, Danijoje – teikia virtuvės higieną užtikrinančią „Tork Elevation“ produkciją.

„Geranium“ yra vienas išskirtiniausių Danijos restoranų ir „Tork“ verslo partneris nuo 2010 m. Vyriausiasis virtuvės šefas ir vienas iš restorano steigėjų Rasmus Kofoed tris kartus dalyvavo prestižiniame virėjų pasaulio čempionate „Bocuse D'Or“, kuriame 2011 m. laimėjo aukso medalį. Be to, jo partneris Sören Ledet 2012 m. per „Coupe Baptiste“ apdovanojimus buvo tituluotas geriausiu Europos padavėju.


Aukščiausio lygio pasitikėjimas ir tinkami įrankiai

Įsikūręs 8-ame Kopenhagos Parkeno stadiono aukšte, „Geranium“ restoranas siūlo ne tik kulinarinę įvairovę, bet ir kerintį miesto vaizdą. Be to, restorano lankytojai gali mėgautis nuostabiu interjeru: vienas išskirtinių restorano bruožų – tai didžiulė stiklinė siena, skirianti restoraną nuo virtuvės zonos. Taip restorano higienai keliami aukščiausi reikalavimai bei užtikrinamas didžiausias įmanomas pasitikėjimas nepriekaištinga maisto ruoša. 

„Mums svarbiausia, kad mūsų svečiai puikiai praleistų laiką ir mėgautųsi restoranu, tad šiuo atžvilgiu aukšto lygio restoranui keliami dar didesni lūkesčiai. Mūsų užduotis yra pasirūpinti geru savo darbą išmanančiu personalu, kuriam būtų svarbi mūsų svečių higiena, bei suteikti jam tam reikalingas priemones ir aplinką“, – aiškina Sören Ledet.


Skaidri higiena 

Daugumoje restoranų vartotojai neturi galimybės spręsti, ar maistas ruošiamas tinkamai, tačiau „Geranium“ stiklinė siena lankytojams atskleidžia viską, kas vyksta virtuvėje. 

„Siena mūsų lankytojams suteikia galimybę pažvelgti į pasaulį virtuvės šefo akimis. Ir, žinoma, mūsų svečiai patys įsitikina, kad ruošdami maistą dirbame sistemingai, o mūsų virtuvė yra aukštos kokybės ir higieniška. Mūsų darbas virtuvėje vyksta skaidriai ir kiekviena darbo zonos detalė yra optimalaus dizaino, siekiant laikytis aukštų higienos ir kokybės reikalavimų.“


Nėra vietos klaidoms  

„Geranium“ restorano virtuvę puošia „Tork Elevation“ asortimento produktai

„Aukšto lygio restorane nėra vietos klaidoms. Mūsų dizaineriams buvo patikėta išrinkti higieną užtikrinančius produktus, tad buvo ypač svarbu pasamdyti tokius dizainerius, kurie išmano ne tik pagrindinį virtuvėje atliekamą darbą, bet ir antraeiles užduotis, pvz., higienos palaikymo įpročius. Taigi įrengdami virtuvę, parinkdami tiekėją ir išdėstydami higienos palaikymo produktus dizaineriai atsižvelgė į visus šiuos veiksnius.“

Siena mūsų lankytojams suteikia galimybę pažvelgti į pasaulį virtuvės šefo akimis. Ir, žinoma, mūsų svečiai patys įsitikina, kad ruošdami maistą dirbame sistemingai, o mūsų virtuvė yra aukštos kokybės ir higieniška. Mūsų darbas virtuvėje vyksta skaidriai ir kiekviena darbo zonos detalė yra optimalaus dizaino, siekiant laikytis aukštų higienos ir kokybės reikalavimų.

Sören Ledet

2012 m. geriausias padavėjas