BurgerProject Landscape.jpg

Daugialypis projektas – tvarumas, dizainas ir skonis

Neil Perry iš „Rockpool“ koncerno yra kūrybingas virtuvės šefas, o kai kalba pasisuka apie jo pasirenkamus maisto produktų šaltinius ir tiekėjus, jis laikosi griežtų aplinkosaugos principų. Dabar, įkvėptas savo „Rockpool Bar and Grill Burger“ sėkmės istorijos, Neil bei jo kolegos direktoriai Trish Richards ir David Doyle nusprendė „žmonėms atnešti mėsainį“ pradėdami savo naująjį gurmanišką „Mėsainių projektą“ Sidnėjuje.

Vyriausiasis plėtros vadovas Michael Clift, besirūpinantis visais „Rockpool“ grupės restoranais, paaiškina, kad „Tork® Xpressnap®“ atitinka „Rockpool“ prisiimtą atsakomybę siekti tvarumo. „Mėsainių projektui pasirinkau „Tork Xpressnap“ dėl estetiškos dozatoriaus išvaizdos, jo kokybės, prieinamos kainos ir, žinoma, dėl jo tvarumo. Dozatoriais paprasta naudotis, juos lengva užpildyti, jie puikiai atrodo. Be to, dozatoriai dozuoja po vieną servetėlę, tad mažėja atliekų kiekis, o tai teigiamai veikia aplinką ir finansinius rezultatus.“ Visai nenuostabu, kad visos Mėsainio projekto pakuotės gali būti kompostuojamos ir vartotojai skatinami rūšiuoti savo atliekas čia pat vietoje, kad šios būtų perdirbtos.
 
Naujasis Mėsainių projektas vykdomas Pasaulio aikštėje, projekto patalpos pasižymi pramonine atmosfera su betono ir pilkos medienos intarpais, ryškiais grafikos darbais ir aptakiais moderniais baldais. „Tork Xpressnap“ prekystalio dozatoriai puikiai dera su aplinka ir buvo šiek tiek patobulinti.
 
„Tork Xpressnap“ funkcija „Ad-a-Glance“ su keičiamais reklaminiais langeliais puikiai tinka kiekvienos dienos ar savaitės pasiūlymams reklamuoti. Anot Michael: „Savo logotipui naudojame dozatoriaus viršuje esančius langelius.“
O kokias servetėles pasirinkote? „Pasirinkome natūralias, 100% perdirbamas servetėles.“ 
 
Rankų higienai virtuvėje užtikrinti Michael pasirinko „Tork“ muilo putų dozatorius ir „FSC®“ sertifikuotus „Tork Xpress®“ popierinius rankšluosčius. „Naudojame „Tork“ muilą, nes jis pasižymi antibakterinėmis savybėmis, be to, tiek muilą, tiek popierinius rankšluosčius lengva papildyti.“   
 
Kaip apibendrino Michael: „Tork“ ir Mėsainių projektas siekia to paties – tvarumo.“ O tai didelis įsipareigojimas.

Dozatoriai dozuoja po vieną servetėlę, tad mažėja atliekų kiekis, o tai teigiamai veikia aplinką ir finansinius rezultatus.

Michael Clift

„Rockpool“ koncerno Mėsainių projektas vyriausiasis plėtros vadovas